DM90/110/160/220

Laitteen asennus.

Asennusopas

Lataa asennusvelho painamalla PDF-kuvaketta oikealla.

Yhdistäminen

Postimaksukoneen tulee kerran kuussa muodostaa yhteys Pitney Bowesin Latauskeskukseen. Näin varmistetaan, että koneesi käyttämät tiedot ladataan ja lähetetään tiedoksi Itellalle. Käytä yhdistämiseen normaalia yhteyttäsi.

Kun yhteyden muodostus on tarpeen, näytössä lukee ”Tuoteseuranta päiv. Leimaaminen ei mahd. Ennen pävitystä”. Jos haluat yhdistää Latauskeskukseen, vahvista painamalla Yhdistä nyt ja toimi näytön ohjeiden mukaan viedäksesi prosessin loppuun.

Huomaa: Useimmat postimaksukoneet päivitetään kuun alussa. Tämä voi aiheuttaa viiveitä yhteyden muodostuksessa. Jos yhdistämiseen kuluu yli 10 minuuttia, sammuta postimaksukone virtajohdosta ja kytke virta myöhemmin uudelleen. Postimaksukone käynnistyy automaattisesti ja näyttää viestin ”Tuoteseuranta päiv. Leimaaminen ei mahd. Ennen pävitystä”. Yritä yhdistämistä Latauskeskukseen uudelleen.

Ulkolinjan valinta

Huomaa: Ulkolinja viittaa numeroon, joka on syötettävä valintaäänen saamiseksi. Useimmiten tämä on numero 0.

Toimi seuraavasti:
Paina kerran Valinnat.
Paina Sivu alas ▼-painiketta kaksi kertaa ja valitse näyttöviesti ”Latauskeskus”.
Valitse ”Puhelinasetukset”.
Valitse ”Ulkolinjan valinta”.
Näytössä lukee ”Anna ulkolinjan valinta”. Kursori välkkyy vasemmalla.
Jos käytössä on jo ulkolinjan valinta, jota et tarvitse, poista se. Muussa tapauksessa kirjoita vaadittu ulkolinjan valintanumero.
Vahvista painamalla Kyllä/Kirjoita. Näyttö palaa valikkoon ”PUHELINASETUKSET”.
Paina Tyhjennä-painiketta kolme kertaa palataksesi aloitustilaan.

Ota meihin yhteyttä