DM300/400C

Laitteen asennus.

Tuoteseuranta

Postimaksukoneen tulee kerran kuussa muodostaa yhteys Pitney Bowesin Latauskeskukseen. Näin varmistetaan, että koneesi tiedot ladataan ja lähetetään tiedoksi Itellalle. Käytä yhdistämiseen normaalia yhteyttäsi.

Kun yhteyden muodostus on tarpeen, näytössä lukee Tiedostonsiirto tehtävä. Leimaus ei mahdollista ennen lähetystä. Yhdistääksesi Latauskeskukseen paina Yhdistä nyt ja toimi näytön ohjeiden mukaan viedäksesi prosessin loppuun.

Huomaa: Useimmat postimaksukoneet päivitetään kuun alussa. Tämä voi aiheuttaa viiveitä yhteyden muodostuksessa. Jos yhdistämiseen kuluu yli 10 minuuttia, sammuta postimaksukone virtajohdosta ja kytke virta myöhemmin uudelleen. Postimaksukone käynnistyy automaattisesti ja näyttää viestin Tiedostonsiirto tehtävä. Leimaus ei mahdollista ennen lähetystä. Yritä yhdistämistä Latauskeskukseen uudelleen.

Varojen lisääminen

Postimaksukoneeseen voidaan lisätä koneen tilillä olevia varoja Latauskeskuksen kautta.

Varmista, että koneesi on yhdistetty analogiseen puhelinlinjaan tai että laitteessasi on käytössä digitaalinen muunnin. Toimi seuraavasti:

  1. Paina aloitusnäytön näkyessä Rahanlisäys-painiketta.
  2. Valitse edellisellä latauskerralla käyttämäsi summa, joka näkyy kohdassa Täytä xx ja vahvista valitsemalla OK TAI
  3. Valitse Muu summa, syötä haluamasi lisäys ja vahvista lisäys valitsemalla OK. Pienin lisättävä yksikkö on 1,00.
  4. Järjestelmä ottaa yhteyttä Latauskeskukseen (Datakeskus).
  5. Noudata näytön ohjeita viedäksesi rahanlisäyksen loppuun.
  6. Voit halutessasi tulostaa lisäyksestä kuitin. Toimi näytön ohjeen mukaan. Kuitin tulostamisen jälkeen laite palaa aloitusnäyttöön.

Ota meihin yhteyttä